Vind ons ook op:

Page content

article content

Zaktraining Amsterdam-Noord

Bent u opzoek naar een activiteit waarbij u veel gaat zweten en het ook nog eens naar uw zin heb tijdens de les? Dan is zaktraining bij Pancration het juiste wat u zoekt!

De lessen worden gegeven door gediplomeerde leraren, zij zullen er altijd bij zijn om u te coachen en om tot het uiterste te gaan. Tijdens de les wordt er altijd een gezellige muziekje opgezet zodat er een leuke sfeer ontstaat.

Waarom Pancration?

Wat altijd zo leuk is aan de zaktrainingen bij Pancration is dat er altijd verschillende soorten mensen komen, die even een uurtje van hun dag de tijd nemen om te komen trainen. Zo heb je mensen uit het bedrijfsleven, leraren maar ook moeders die het belangrijk vinden of fit te blijven, zo leert u ook weer nieuwe mensen kennen. Tijdens de lessen zullen er verschillende oefeningen worden beoefend, zo is er elke week variatie en leert u ook elke week nieuwe dingen. De lessen bestaan niet alleen uit het slaan op een zak, maar we zullen ook werken aan uw conditie.

Acties !

Doordat er altijd trouwe leden bij ons zijn geven wij eens in de zoveel maanden een actie, zodat de mensen die bij ons trainen altijd tevreden zullen zijn.

Tijden

De lessen van de zaktrainingen zijn op:

Woensdag van 19:00 tot 20:00.

Zaterdag van 09:00 tot 10:00.

 

Naast de zaktrainingen kunt u ook bij ons komen kickboksen voor recreanten dat is van Maandag tot Vrijdag van 19:00 tot 20:00 en gebruik maken van de fitness.

Wij hopen u zo voldoende geïnformeerd te hebben en tot snel!

 

 

Laat een berichtje achter

Comment Section

0 reacties op “Zaktraining Amsterdam-Noord

Plaats een reactie


*