Vind ons ook op:
kickboksen voor de jeugd in Amsterdam-Noord

Page content

article content

kickboksen voor de jeugd in Amsterdam-Noord

Op zoek naar een leuke kickboks vereniging  voor uw kind in Amsterdam Noord? Dan bent u bij  Pancration op het juiste adres!

Bij het kickboksen leren de jongeren discipline, zichzelf verdedigen en krijgen meer zelfvertrouwen op school en in de omgang met andere kinderen.

Wat is kickboksen?

Heel veel mensen halen boksen en kickboksen vaak door elkaar omdat het op elkaar lijkt, maar toch is het anders.

Bij boksen gebruik je alleen je bovenlichaam (je armen) en bij kickboksen gebruik je, je bovenlichaam en onderlichaam (handen en benen). De verschillende kickbokstechnieken die uw kind leert bij Pancration zult hij/zij altijd kunnen gebruiken als zelfverdediging.

Wat zijn de voordelen bij kickboksen voor kinderen

Door te kickboksen op een jonge leeftijd zullen de kinderen al vroeg begrijpen wat discipline is en hoe ze met andere mensen in de samenleving met respect moeten omgaan. Daardoor zullen kinderen al een voorsprong hebben op anderen, de mensen zullen dan ook respect naar hun toe tonen.

What you give is what you get!

Waarom kickboksen bij Pancration?

De reden dat uw kind bij ons het beste op kickboks les zou moeten is omdat we gespecialiseerde trainers hebben die goed met de kinderen om weten te gaan, ze hebben veel geduld en zullen alles stap voor stap voor uw kind uitleggen zodat hij/zij het goed onder de knie krijgt. Na een aantal lessen kickboks zult u zelf ook merken dat uw kind er met de dag zelfverzekerder bij loopt!

Let op het Fight Right Keurmerk

Wanneer u uw kind op een kickboksschool wilt plaatsen adviseren wij om een sportschool te kiezen die in het bezig is van het Fight Right Keurmerk.

Het Fight Right keurmerk

Het keurmerk is een erecode van vechtsport ”Vechten gebeurt alleen op de mat of in de ring, en nooit op straat. De  technieken die je worden aangeleerd mogen alleen worden gebruikt ter verdediging van jezelf of anderen. Je mag nooit je vechttechnieken gebruiken tegen iemand die zich niet kan verdedigen. Eer, loyaliteit en trouw zijn aan de code zijn belangrijker dan welke vechttechniek, graduatie of titel dan ook.”

Proefweek aanvragen voor uw zoon/dochter

Wilt u uw zoon of dochter laten kennismaken met kickboksen bij Pancration vraag dan nu een proefweek aan. Met een proefweek kunt u uw kind een week lang gratis laten meedoen met onze trainingen.

Vraag hieronder een proefweek aan:

Proefweek aanvragen >>

Laat een berichtje achter

Comment Section

0 reacties op “kickboksen voor de jeugd in Amsterdam-Noord

Plaats een reactie


*